Årets bästa köp var ett uppblåsbart förtält!

By:

Hej campare!

Vi bara måste få tips om ett jättebra förtält som vi köpte förra sommaren. Det var ett uppblåsbart förtält som passade helt ypperligt till vårt kringflackande mellan olika campingar. Tältet beställde vi från http://www.taltmastaren.se/fortalt/ det är en nätbutik som säljer förtält, dom har verkligen ett stort utbud. Där kan man hitta ett förtält för olika behov, vi till exempel som ville ha ett tält som är riktigt snabbt och enkelt att ställa upp och ta ner. Bra priser har dom också, vi kunde köpa ett tält i en högre prisklass än vad vi hade tänkt oss från början för att priserna var så låga. Till nästa år tänker vi köpa ett större tält som vi kan använda året runt, Tältmästaren hade även såna i olika modeller till bra pris.

Förra sommaren drog vi ut redan i juni med husvagnen och nya tältet. Vi hade tänkt oss en riktig rundtur i södra Sverige så det var därför som vi hade köpt det uppblåsbara förtältet så det skulle bli smidigt att resa runt. Vi valde en modell som heter Doréma Magnum, ett ganska litet och smidigt tält som reses med hjälp av att man pumpar in luft i sydda kanaler i tältduken. Inget krångel med tältpinnar, bara ut med tältduken på marken och så pumpa, tältet reser sig och sen säkrar man det enkelt med några linor i marken. Det är faktiskt mycket mer stabilt än ett vanligt förtält som reses med hjälp av pinnar eller bågar.

Sen kan vi verkligen rekommendera att handla hos Tältmästaren. Dom kan verkligen det här med förtält och utrustning, vi var i kontakt med deras kundtjänst flera gånger och fick alltid så bra hjälp. Dom som jobbar där är mycket kunniga. Vi trodde att det skulle bli lite besvärligt eftersom att kontoret ligger i Danmark men det var inga problem med att förstå varandra.

Posted in: Förtälte