Prisvärda förtält hos Tältmästaren!

By:

Hej läsare!

Vi bara måste rekommendera en mycket bra återförsäljare av förtält. Det är en firma som heter Tältmästaren och finns i både Sverige och Danmark. Från deras hemsida kan man beställa ett stort utbud av olika förtält till bra priser. Vi har ju åkt runt på campingar med husvagn i så många år men vi hade faktiskt aldrig tänkt på att kunna köpa utrustning på nätet. Vi har alltid tänkt att det är mycket bättre att köpa från en återförsäljare med en butikslokal så att man kan få se och känna på grejerna. Men några vänner till oss som vi brukar campa tillsammans med sa att dom hade köpt sitt nya förtält till ett så bra pris från Tältmästaren att vi tänkte att vi också måste försöka.

Eftersom vi kände oss lite skeptiska till att handla av någon vi aldrig har träffat så bestämde vi oss för att börja med att ringa till kundtjänsten för att se om dom verkade seriösa. Först blev vi lite skeptiska när vi såg att det var ett dansk nummer, vi undrade om vi ens skulle kunna göra oss förstådda! Men det var inga problem, personen som svarade var lätt att förstå och vi fick direkt förtroende för den personen som verkade mycket kunnig.

När vi ändå hade kundtjänst på tråden ville vi passa på att ställa lite frågor om deras förtält och vilket dom rekommenderade att vi skulle köpa. Det märktes att personen som svarade själv hade bra erfarenhet från att campa med husvagn och vilka problem man kan ställas inför och hur viktigt det är att man får tag på rätt förtält för de behov man har.

Till slut så blev det så att vi köpte två förtält! Ett rymligt och stabilt av modellen Doréma Royal och ett lättare tält av modell Doréma Futura. På så sätt kan vi ha ett förtält till när vi ställer upp vagnen för lite längre perioder och ett när vi vill kunna åka runt på olika ställen och snabbt kunna slå upp vårt förtält.

Posted in: Förtält